Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle Zaman: Sal Eyl 07, 2010 7:40 am

Başlığa cevap ver  [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4
 İLGİ VE ALAKAMIZ 
Yazar Mesaj
Usta Kalemşör
Kullanıcı avatarı

Mesaj Re: İLGİ VE ALAKAMIZ
UPSB'de videolarımızı paylaşabiliriz.Şahsen yeni olmamız aşağılanacağımız anlamına gelmez. ;) Ayrıca YouTube zaten başlı başına bir Pen Spinning Board olmuş durumda...Rastgele dolaşırken bile videolar göze çarpıyor ve beğenilerek zevkle izleniyor.FaceBook'ta fazla hayran kitlesi olan grup ve sayfalara çektiğiniz videoları gönderebilirsiniz mesela.Ya da Akıllı TV'ye.Televizyonda da çıkıyor biliyorsunuz ki bağayı da izlenen bir kanal.Zaten bu son zamanlarda Cheetos reklamı olayıyla da ilgi çekmeye başladık...Hadi hayırlısı. 8-)

Pzr Mar 07, 2010 8:18 pm
Profil WWW
Real PenSpinner
Kullanıcı avatarı

ağırdan ağırdan tanınmaya başladık =)

Resim
Resim
Resim

Sal Mar 09, 2010 3:42 pm
Bağımlı Kalemşör

Keşke yetenek sizsinize 2-3 kişi katılsaydıda bari reklam olurdu :roll: Rot haklı. hem bak bütün tpc telefona sarılıp oy gönderirdi :D O Olmuyosada bari videoları akıllıtv ye uplayıp işgal edelim orayı :mrgreen:

MHF Bağımlısı !!!!!!

Resim
Resim
Resim
Resim

Çrş Mar 10, 2010 8:18 am
Yeni Üye
Kullanıcı avatarı

Reklam konusunda bence de eksiklikler var. ( pozitif eleştiri :roll: ) Yaklaşık on gündür youtubeta ps videoları izliyordum ve ufaktan elimi alıştırmaya çalışıyordum. Daha sonra ThumbAround Reverse'i öğrendim ve ciddi anlamda yol katettiğimi düşündüm :mrgreen: Fakat (komik ama) Türkiyede bu işlerle uğraşan birilerinin olduğunu aklımın ucundan bile geçmedi. Tutorialları izlerken TPCtrickslist'in channel'ına rastladım ve böyle bir sitenin var olduğunu öğrendim. Çölde su bulmuşçasına sevindim :D Kalem modifiyeleri başlığından tutun, BattleZone'a kadar PS'e ilgi duyan biri için cennet olarak tasfir edilebilecek bir yer burası.

Yani demek istediğim, eğer youtube'ta rastlantıyla karşılaşmasaydım belki de bu siteyi bulamayacaktım. Bu da reklam eksikliğinin göstergesidir sanırım. Ancak her Türk ps severin bu siteyle tanışması gerekir. Bu kadar uzun yazmamın nedeni de ilk mesajım olması ve sitede yeni gelenler tarzında bir başlık göremediğim için ilk postuma abanmam, konuyla alakasız kısımlar için üzgünüm :mrgreen: umarım bir gün kendime pen-spinner diyebilecek kadar iyi olurum ;)

Sal Nis 27, 2010 10:10 pm
Meraklı Kalemşör
Kullanıcı avatarı

maximillian şans eseri videoları gördüğünü söyledi bence forumdaki herkes yapabildiği hareketlerin vidini çekip youtubea koysun en az 20 hareket tutosu olsa 10 kişi yapsa 200 hareket yani 200 video olur 10 kişiden 10 tane rekor denemesi olsa 100 vid. etti 300 vid.10 kişiden 10 ar tanede varyasyonlar çıksa 100 vid. daha oldu etti 400 vid. hadi diyelim 10 kişi herkesle vs yapsa (ikili ikili)100 vid civarı bişey çıkar gruplu gruplu olsa vsler 20-50 arasıda ordan çıkar etti 520 vid.hadi collab felan yaptık 530 vid. penbro meeting gibi buluşma vidleri koysak 20 tane 550 eder daha birsürü vid.konulabilir kişisel best of vidleri felan filan yada değişik stil gösterileri iki el çeviriler göz alıcı hareketler zor hareketler felan filan eder 700 vid. ollmadı 650 vid oda olmazsa kesin bi 600 vid çıkar arkadaşlar 600 trps vidini youtubea koysak zaten olan 600 vidin üstüne 1200 vid olur böylece bu şans eseri çıkma şansıda nerdeyse ortadan kalkmış olur yani bildiğimiz yer işgali bunu her siteye yapmalıyız:)

Çrş Nis 28, 2010 3:54 pm
Eskiden itibaren mesajları göster:  Sırala  
Başlığa cevap ver   [ 35 mesaj ]  Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir

Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz

Aranacak:
Geçiş yap: